MEDYA

1)İstanbul Adliyesinde 02.02.2015 tarihinde masa açılarak, TBB’nin “Tip Sözleşme Yönetmeliği” çıkarması için 1 hafta boyunca masa başında imza topladık.

2)5-11 Nisan 2015’te Bursa’dan başlayıp İzmir’de sona eren “Türkiye Adaletini Arıyor” mitinglerine giderek, afişlerimizle beraber Bursa’da ve İzmir’de katılım sağladık.

3) 19.03.2016 tarihinde, İstanbul Marriott Asia Hotel’de, “İş Yargısında Belirsiz Alacak Davası ve Yargılama Usulüne İlişkin Sorunlar” konulu konferansı düzenledik.

4) 29.04.2016 tarihinde Mersin Avukatları Dayanışma Grubu tarafından Mersin’de gerçekleştirilen “Avukatlar Geleceklerini Tartışıyor” başlıklı panele dönemin Sendika Başkanı Av. Sedef Ünal katılmıştır.

5) 25.01.2019 tarihinde Avukatlar Sendikası Kurucu Başkanı Sedef Ünal, Tele1 kanalında yayınlanan Hüseyin İrfan Fırat’ın sunduğu Çalışma Yaşamı adlı programına konuk oldu.

6) 22.09.2019 tarihinde İstanbul Barosu Teras Kat’ta gerçekleştirdiğimiz tanışma kokteylinde İstanbul’daki meslektaşlarımızla mesleğimize ilişkin sorunları tartıştık ve “Emeğini Savun, Sendikalı Ol” sloganı çerçevesinde emek eksenli mücadelemizi nasıl büyütebileceğimizin yollarını konuştuk.

7) 26.11.2019 tarihinde “İş Hukukunda Güncel Sorunlar ve Hesaplama” etkinliğimizle 5. yaşımızı kutladık.

8) 07.12.2019 tarihinde Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nda Ankara’daki meslektaşlarımızla buluştuk.

9) 11.01.2020 tarihinde İzmir Barosu 3. Kat Konferans Salonu’nda İzmir’deki meslektaşlarımızla buluştuk.

10) 26.01.2020 tarihinde 27. Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında Ankara’da Yargıçlar Sendikası ile beraber “Şiddet Sarmalında Toplum ve Hukuk” başlıklı paneli düzenledik. Panele Avukatlar Sendikası adına başkan Av. Selin Aksoy Duru ile birlikte Yargıçlar Sendikası Başkanı, İlerici Kadınlar Derneği Genel Başkanı ve  DİSK Başkanı konuşmacı olarak katıldı.

11) 14-15-16 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşen DİSK’in 16. Genel Kurulu’nu ziyaret ettik.

12) 10.05.2020 tarihinde sendikamızın youtube kanalında DİSK Hukuk Dairesi Müdürü Avukat Necdet Okcan ile canlı yayında “İşçi – İşveren İlişkisi Açısından Koronavirüs Salgını” söyleşisini gerçekleştirdik.

13) 16.05.2020 tarihinde sendikamızın youtube kanalında Prof. Dr. Korkut KANADOĞLU ile canlı yayında “Koronavirüs Salgınına Karşı Alınan Önlemlerin Anayasallığı” söyleşisini gerçekleştirdik.

14) 21.05.2020 tarihinde Daha İyi Yargı Derneği tarafından canlı yayın ortamında düzenlenen “Koronavirüs Zamanında Adli Tatil” başlıklı panele Sendika Başkanı Av. Selin AKSOY katılmıştır.

15) 22.05.2020 tarihinde sendikamızın youtube kanalında Dr. Serdar Talas ile canlı yayında “İnfaz Paketi Bağlamında Ceza Adaletinin Güncel Sorunları” söyleşisini gerçekleştirdik.

16) 30.05.2020 tarihinde sendikamızın youtube kanalında Yargıç Feryal Atay ile canlı yayında “Koronavirüs Salgını ve Tüketici Hukuku” söyleşisini gerçekleştirdik.

17) 30.06.2020 tarihinde İstanbul Adalet Sarayı’nın önünde gerçekleşen Büyük Savunma Mitingi’ne katıldık.

18) 10.10.2020 tarihinde Genel Kurulumuza Sahip Çıkıyoruz diyerek, Haliç Kongre Merkezi önünde ve İstanbul Barosu önünde basın açıklamalarına katıldık.

19) 16.11.2020 tarihindesendikamızın youtube kanalında Dr. Bedii Kaya ile canlı yayında “Ticari Elektronik İletiler ve İYS söyleşisini gerçekleştirdik.

20) Kuruluş yıldönümümüz olan 26.11.2020 tarihinde Avukat Hakları Grubu tarafından düzenlenen Hukuk Namına programına Avukatlıkta Sendikalaşma ve Avukatlar Sendikası başlığında Sendika Başkanı Av. Selin AKSOY katılmıştır.